På Facebook

Skrevet den av Dag Finn Simonsen · Legg igjen en kommentar

Nå er også jeg «påmeldt» på Facebook, etter mange år.

Jeg kommer ikke til å være så veldig aktiv, men skal nok blant annet nytte høvet til å tipse folk når jeg legger ut nytt stoff på Snefjellet.no. Det har jeg allerede gjort, og det er hyggelig å kunne fortelle om positive tilbakemeldinger. Dette gjelder artikler fra Tana-årboka som nå kan leses digitalt et annet sted på disse sidene.

Fortsatt er det først og fremst lokalhistorisk stoff å finne på Snefjellet.no, og jeg vil som før legge vekt på å publisere bare slikt som jeg kan stå inne for, faglig sett. Da blir det lettere å føle seg meningsberettiget, syns jeg.

Men det er naturligvis fristende til å komme med synspunkter på politikk og kultur og samfunn og andre livsområder. Det gjelder for eksempel spørsmål om stedsnavn i Tana − hvilken form de bør ha, hva de betyr, hva de dekker, og hvordan en best kan ta vare på dem. Her har Kjell Ballari og Anne-Lise Harjo Akerhei nylig hatt avisinnlegg som jeg har lest med interesse. Jeg tror jeg vil komme tilbake til dette i seinere innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Kontakt

  E-post: dasi@online.no
  Tlf.: 66 91 53 71
  Mobil: 414 94 179
 • Om denne bloggen

  Denne siden er opprettet av og drives av Dag F. Simonsen. Siden kjører på Wordpress og er bygget på Elliot J. Stocks' Starkers theme. Typesnitt er hentet fra Typekit.
 • © 2019 Dag F. Simonsen - All rights reserved. · Design: Tini Malitius