Langnesmarked og skolejubileum

Skrevet den av Dag Finn Simonsen · Legg igjen en kommentar

Nå stunder det til Langnesmarkedet igjen. Som alltid foregår det andre lørdag i juli, og det er i år den 11. Også i sommer har jeg selv tenkt meg dit, og det blir sikkert mange gamle kjente å se denne gangen òg. Tana historielag har nok egen stand på markedet i år som tidligere, og jeg har fått opplyst at minneskriftet for hendingene i 1944 vil foreligge til da, slik at vi skal kunne få kjøpt det på Langnes. Det er en innholdsrik publikasjon, kan jeg love, med mye stoff som vil interessere mange.

Fredag 10. og lørdag 11. juli er det for øvrig femtiårsjubileum for oss som gikk ut av niende klasse på den daværende Tana linjedelte ungdomsskole (TLU) i Seida. Det var i juni 1965 at i alt 85 elever tok farvel med skolen og lærerne for å begi seg videre ut i verden. Selv gikk jeg ut av 9a denne våren.

Det er Britt Jørgensen (tidligere Lahm), Kåre Ballari og Liv Jorun Rasmussen som har tatt ansvar for arrangementet, og det skal de ha honnør for. Det er visst påmeldt en hel del, etter hva jeg forstår. Vi samles først på Seida skole fredag og så til festmiddag lørdag på Elva hotell.

Vi ses!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Kontakt

  E-post: dasi@online.no
  Tlf.: 66 91 53 71
  Mobil: 414 94 179
 • Om denne bloggen

  Denne siden er opprettet av og drives av Dag F. Simonsen. Siden kjører på Wordpress og er bygget på Elliot J. Stocks' Starkers theme. Typesnitt er hentet fra Typekit.
 • © 2021 Dag F. Simonsen - All rights reserved. · Design: Tini Malitius