God jul og godt nytt år!

Skrevet den av Dag Finn Simonsen · Legg igjen en kommentar

Om noen få timer ringes jula inn, og det er på tide med noen ord i den anledning. Her på det sentrale Østlandet er det lite av hvit jul,  dessverre. Men jeg heldigvis mulighet til å kjøre til øvre Telemark, som jeg ofte gjør, og dette skal jeg også i år, nærmere bestemt andre juledag.

Jeg har ikke fått skrevet så ofte på denne bloggen i 2016 som jeg hadde tenkt. Men det har vært en gledelig interesse for Snefjellet.no i høst, med mange besøk ikke minst fra folk som har vært innom tidligere.

I vår tilbrakte jeg en uke i de tyske militærarkivene i Freiburg im Breisgau i delstaten Baden-Württemberg for å finne stoff om det tyske nærværet i Tana under krigen, og nå prøver jeg å skrive om dette. Forhåpentlig kan det resultere i noe, kanskje i løpet av 2017. Den som lever, får se.

Så ønsker jeg dere som måtte lese dette, en god jul og et godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Kontakt

  E-post: dasi@online.no
  Tlf.: 66 91 53 71
  Mobil: 414 94 179
 • Om denne bloggen

  Denne siden er opprettet av og drives av Dag F. Simonsen. Siden kjører på Wordpress og er bygget på Elliot J. Stocks' Starkers theme. Typesnitt er hentet fra Typekit.
 • © 2020 Dag F. Simonsen - All rights reserved. · Design: Tini Malitius