Januar tar slutt

Skrevet den av Dag Finn Simonsen · Legg igjen en kommentar

I morgen er det 1. februar, og vi er kommet ett skritt nærmere våren, kan en si. Sol og varme vinker i det fjerne også her i vinterlandet Norge.

Dette blir et kort blogginnlegg. Hovedsaken denne gangen er at jeg nå har fått lagt inn en ny funksjon på nettsidene mine, det som med et fint ord kalles «hypertekst». Det innebærer at en kan holde musepekeren rett over en temaoverskrift, og så vil det komme fram nye underoverskrifter som en deretter kan klikke på for å få fram stoff som hører tematisk sammen med temaoverskriften, og som er tilgjengelig (først og fremst) på denne måten. Foreløpig er det bare under «Artikler fra Tana-årboka» det ligger slikt stoff, men følg med, så kommer det nok mer.

«Hypertekst» er så langt fra noen teknisk innovasjon, men tvert om noe de aller fleste databrukere kjenner svært godt i praksis. På Snefjellet.no er denne funksjonen likevel noe helt nytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Kontakt

    E-post: dasi@online.no
    Tlf.: 66 91 53 71
    Mobil: 414 94 179
  • Om denne bloggen

    Denne siden er opprettet av og drives av Dag F. Simonsen. Siden kjører på Wordpress og er bygget på Elliot J. Stocks' Starkers theme. Typesnitt er hentet fra Typekit.
  • © 2024 Dag F. Simonsen - All rights reserved. · Design: Tini Malitius