En stund siden sist

Skrevet den av Dag Finn Simonsen · Legg igjen en kommentar

Her er jeg omsider tilbake med et nytt blogginnlegg, over to måneder siden forrige gang. Det har flere grunner at ingenting nytt har vært å lese i bloggen min i denne perioden.

Jeg har hatt mye å gjøre blant annet på jobben i Oslo. Det har vært stillstand med minneskriftet om Tana i 1944, som skulle kommet i november-desember. Jeg følte nok også en viss matthet etter arbeidet med minnesmerket «Erindring» og  avdukingen av det ved kirka i Rustefjelbma og hadde behov for en pause.

Disse nettsidene lå nede i en tidagersperiode i begynnelsen av februar, men fungerer altså nå slik de skal.

Jeg har fått henvendelser fra folk i Tana som har spurt når minneskriftet kommer, og det svaret jeg har gitt, etter å ha spurt Kjell Ballari i historielaget og Elisabeth Erke ved museet, er at dette bør kunne skje i løpet av mars. Vi får håpe det går slik, men det er bare tre uker igjen til da. Også folk i NRK har for øvrig kontaktet meg om Tana 1944 nå etter jul.

Selv om forsinkelsen med minneskriftet blant annet har å gjøre med kvaliteten på det bildematerialet som skal nyttes, er det virkelig for galt at dette har trukket slik ut.

Det kom inn lite penger i innsamlingen til «Erindring» i desember og januar, og dette er på en måte naturlig. På den annen side er det ingen grunn til å slutte å gi, for prosjektet er fortsatt ikke helt fullfinansiert. Jeg regner med å komme tilbake med informasjon om finansieringen når jeg vet noe mer og det er noe viktig å melde.

Ha det bra så lenge, dere som leser dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Kontakt

    E-post: dasi@online.no
    Tlf.: 66 91 53 71
    Mobil: 414 94 179
  • Om denne bloggen

    Denne siden er opprettet av og drives av Dag F. Simonsen. Siden kjører på Wordpress og er bygget på Elliot J. Stocks' Starkers theme. Typesnitt er hentet fra Typekit.
  • © 2024 Dag F. Simonsen - All rights reserved. · Design: Tini Malitius